Wie heeft er een leuke kinderkamer?

Komt er een tweede woonboek is dé vraag die we de laatste weken al het meeste hebben gekregen. Vandaag geven we er graag een antwoord op want ja, we gaan er nog eentje maken! Veel kunnen we er nog niet over verklappen behalve dat we op zoek zijn naar leuke kinderkamertjes. Dus bij deze een oproep: heb je zelf een fijne kamer of kamers in je huis voor kindjes van 0 tot pakweg 12 jaar dan mag je altijd een mailtje sturen naar tom@woonblog.be, liefst met enkele foto's erbij. Of ken je mensen die van de kinderkamer een pareltje hebben gemaakt, stuur ze dan zeker dit bericht.

Hieronder enkele beelden van onze Pinterestpagina die een idee geven van de sfeer die we in ons hoofd hebben. Zoals je ziet mag het van puur Scandinavisch tot een chaos van kleuren gaan, alle stijlen zijn meer dan welkom!  

Kinderkamer-inspiratie-15

Kinderkamer-inspiratie-01

Kinderkamer-inspiratie-19

Kinderkamer-inspiratie-01

Kinderkamer-inspiratie-01

Kinderkamer-inspiratie-01

Kinderkamer-inspiratie-01

Kinderkamer-inspiratie-01

Kinderkamer-inspiratie-01

Kinderkamer-inspiratie-01

Kinderkamer-inspiratie-16

Kinderkamer-inspiratie-01

Kinderkamer-inspiratie-18

Kinderkamer-inspiratie-01

Foto's: 79ideas.org,stokke.comrosenberryrooms.com13tretten.blogspot.com3suisses.fr

blog.chloefleury.compinterest.comthebooandtheboy.comumbrellaprints.blogspot.com

hiddenvices.comthismodernlife.co.ukluckypony.co.zaolivesworldblog.com