FAB doet vanaf dit weekend van stockverkoop in Antwerpen

FAB.com is al een tijdje een van de beste online shops voor originele en vooral betaalbare accessoires, tech, speeltjes, meubilair, verlichting en deco. Vanaf dit weekend gaan we ze nog iets liever zien want ze houden hun Europese stockverkoop in Antwerpen, en ja hoor, daar wonen wij šŸ™‚

Fab stocksale antwerpen

Kortingen gaan van 50% tot 80% op de originele verkoopprijs. Dus best wel de moeite om eens te passeren. Met een aanbod van meer dan 5000 items zal er zeker wel iets tussenzitten dat we altijd al wilden hebben. Van de Urban Ears headsets tot de Brillo poef van Quinze & Milan. Hier alvast een glimps.

Fab stockverkoop antwerpen

Zaterdag 25 januari – zaterdag 15 februari
Maandag – zaterdag 9:00 – 18:00
Gesloten op zondag

Waar: Idealabs, Lange Klarenstraat 19, 2000 Antwerpen
(Tussen Meir en Lange Nieuwstraat)

www.fab.com