Binnenkijken in een vintage huis vol vrolijkheid

Dagelijks krijgen we heel wat mailtjes binnen van lezers. Een van de leukste deze week was van Julia uit Duitsland die net ons woonboek had ontdekt. Behalve dat we er best wel trots op zijn dat het woonboek ook over de grens wordt gelezen waren we vooral blij met de foto's die Julia ons doorstuurde van haar eigen huis. Een vintage pareltje dat we jullie niet willen onthouden.

Vintage-interieur-01

Julia woont met haar man en drie zonen van 3, 5 en 10 samen in dit bijna 500 jaar oude middeleeuwse vakwerkhuis in het centrum van Duitsland. Elke muur is krom alsook de vloer, vooral in de keuken. Maar dat geeft dit interieur natuurlijk zijn charme. Op het gelijkvloers van dit pand huist een artisanale bakker, wat een droom, opstaan met de geur van versgebakken brood. Julia en haar familie wonen op de verdiepingen erboven, samen goed voor 127 vierkante meter plus een zolder en een ruim terras. 

Vintage-interieur-01

Veel meubels hebben ze gered uit het containerpark en geupcycled, en daar zit heel wat moois tussen zoals het wandrek van String in een van de kinderkamers. Andere spulletjes komen van rommelmarktjes of zijn zelfgemaakt, in elk geval inspiratie genoeg!

Vintage-interieur-01

Vintage-interieur-01

Vintage-interieur-01

Vintage-interieur-01

Vintage-interieur-01

Vintage-interieur-01

Vintage-interieur-01

Vintage-interieur-01

Vintage-interieur-01

Vintage-interieur-01

Vintage-interieur-01

Vintage-interieur-01

Foto's: Julia Ballmaier