Weekendtip: de Designmarkt in Gent

Wie ons woonboek in huis heeft weet dat de Designmarkt in Gent een van onze favoriete plekken is om vintage te vinden. Dit weekend opent het ICC zijn deuren voor de voorjaarseditie van deze hoogmis der design en kunnen we ons weer twee dagen lang vergapen aan alle designklassiekers die de opgetrommelde handelaren uit binnen- en buitenland hebben meegebracht.

Designmarkt-gent-01

Ondanks het feit dat ons appartement al redelijk vol staat en we eigenlijk niks meer nodig hebben komen we toch steeds met iets nieuw thuis als we op de Designmarkt zijn gepasseerd. En vaak zelfs voor een redelijke ok prijs na wat afdingen of te wachten tot de handelaren weer alles moeten inladen op zondagavond en ze makkelijker iets van de prijs afdoen.

Designmarkt-gent-01

Designmarkt-gent-01

Designmarkt-gent-01

De Designmarkt vindt plaats op zaterdag 29 en zondag 30 maart 2014, in ICC Gent, telkens van 10.00 tot 18.00 uur. Meer info op www.designmarkt.be

Designmarkt-gent-01