Een tuinkamer maken van oude ramen

Hanne van de Lululand blog (zeker een kijkje nemen) is op zoek naar oude ramen om er een tuinkamer mee te maken. Een wat? Wel een soort serre gemaakt van oude ramen waar je niet alleen je planten in kan laten groeien maar ook een gezellig zithoekje kan maken. 

Serre-gerecycleerde-ramen-01

Het vraagt wel wat knutselwerk maar het resultaat vinden we supermooi. Daarenboven kunnen we het recycleren van oude bouwmaterialen alleen maar steunen want de containerparken puilen nu al uit met spullen die best nog een tweede leven kunnen krijgen. Ken je dus iemand die aan het verbouwen is en oude ramen wil weggooien dan kan je Hanne er zeker een plezier mee doen. Mail me tom@woonblog.be en we zorgen dat de ramen goed terechtkomen. 

Serre-gerecycleerde-ramen-01

Serre-gerecycleerde-ramen-01

Serre-gerecycleerde-ramen-01

Serre-gerecycleerde-ramen-01

Serre-gerecycleerde-ramen-01

Serre-gerecycleerde-ramen-01

Serre-gerecycleerde-ramen-01

In West Virginia USA, bouwden Nick Olson en  Lilah Horwitz een glazen huis waar we wel heel erg jaloers op zijn. Ze hebben er een mooi filmpje van gemaakt dat je hier kan bekijken:

//player.vimeo.com/video/70993261?title=0&byline=0&portrait=0

Serre-gerecycleerde-ramen-01

Serre-gerecycleerde-ramen-01

Foto's: theselby.comaplaceidliketocallhome.tumblr.comdezeen.cominspirationgreen.commaisonboheme.blogspot.be