De accentmuur vol kleur van Sara en Samuel uit Roeselare

Vandaag kregen we een leuke mail van Sara en Samuel uit Roeselare die net in hun woonkamer een accentmuur hebben geschilderd. We vonden hun project zo mooi dat we het graag met jullie delen. Aan één kleur op hun muur hadden ze duidelijk niet genoeg dus verdeelden ze hem op in driehoekjes en verfden ze die stuk voor stuk afwisselend met een achttal kleuren.

Woonblog-verf-muur-driehoeken-02

Woonblog-verf-muur-driehoeken-02

Daarnaast schilderden ze ook drie grote vierkante canvasdoeken met hetzelfde motief en kleuren. Superorigineel en ook heel geslaagd om de sfeer van hun woonkamer door te trekken naar de aangrenzende eetplaats. 

Woonblog-verf-muur-driehoeken-02

Dat ze dit niet zomaar op een uurtje geklaard hebben is wel duidelijk. Op de volgende foto's kan je zien hoe ze te werk zijn gegaan om mooi binnen de lijntjes te verven. Wij zijn er alvast door geïnspireerd!

Woonblog-verf-muur-driehoeken-02

Woonblog-verf-muur-driehoeken-02

Woonblog-verf-muur-driehoeken-02