Twee stijlen uit de trendcollectie van Levis Ambiance + win heeeeeel veel verf!

Vorige week hadden we het hier op woonblog over de nieuwe trendcollectie van Levis Ambiance waarvoor Bruno Pieters vier unieke kleuren ontwierp. Daarnaast stelde Levis binnen die trendcollectie vier sferen voor waarvan we er vandaag twee bekijken. Een eeste hebben ze de naam Intense helderheid gegeven en het is inderdaad een selectie kleuren die je huis of appartement de nodige punch geven. 

Levis ambiace kleuren artisjok suede linnen schaduw

Binnen het pallet van Intense helderheid zijn dit onze vier favoriete kleuren: Turkse Steen, Madras, Azura en Lollipop.

Levis ambiace kleuren artisjok suede linnen schaduw

Levis ambiace kleuren artisjok suede linnen schaduw

Levis ambiace kleuren artisjok suede linnen schaduw

Levis ambiace kleuren artisjok suede linnen schaduw

Levis ambiace kleuren artisjok suede linnen schaduw

Levis ambiace kleuren artisjok suede linnen schaduw

Een tweede reeks kleuren kreeg de naam Eindeloze eenvoud en zoekt dan ook de soberdere tinten op. Zoals je op de eerste foto kan zien combineert dit pallet ideaal met hout en natuurlijke materialen. Het past ook perfect bij de industriele stijl die nu volop in de mode komt.

Levis ambiace kleuren artisjok suede linnen schaduw

Onze favoriete kleuren uit het Eindeloze eenvoud pallet zijn Artisjok, Suède, Linnen en Schaduw.Levis ambiace kleuren artisjok suede linnen schaduw

Levis ambiace kleuren artisjok suede linnen schaduw

Wie de volledige trendcollectie in het echt wil zien kan nog tot eind mei terecht in het Levis Ambiance House op het Brusselse Brouckèreplein. Er worden ook heel wat workshops gegeven die ferm de moeite zijn, je kan ze allemaal hier bekijken.

Levis ambiace kleuren artisjok suede linnen schaduw

Levis ambiace kleuren artisjok suede linnen schaduw

Levis ambiace kleuren artisjok suede linnen schaduw

Levis ambiace kleuren artisjok suede linnen schaduw

Levis ambiace kleuren artisjok suede linnen schaduw

Levis ambiace kleuren artisjok suede linnen schaduw

Nog meer goed nieuws voor fans van verf en kleur want we mogen twee lezers blij maken met een pakket verf uit de Levis Ambiance collectie. Concreet geven we twee keer 5 potten Ambiance verf weg van 2,5 liter. Dat is 12,5 liter per winnaar oftewel genoeg verf om 125 vierkante meter één laagje mee te verven. Jawadde! Je mag zelf 5 kleuren uitkiezen uit de hele Ambiance collectie dus voor wie van plan was om huis of appartement op te frissen kan dit wel eens heel handig van pas komen.

Levis-give-away-woonblog

Wat moet je doen om te winnen: ga naar woonblog op Facebook, word fan en zeg ons welke trendkleur je favoriete is, ze staan hier allemaal mooi op een rijtje met hun benaming. Zo simpel is het. De give away loopt nog tot zondag 1 juni 2014 om middernacht. Heb je nog vragen? Shoot! Veel succes!

Levis-ambiance-bruno-pieters-collectie-kleuren

Meer info over de Ambiance trendcollectie kan je vinden op levis.info

Levis-ambiance-woonblog