Twee nieuwe stijlen uit de trendcollectie van Levis Ambiance

Vandaag hebben we het over de laatste twee stijlen uit de nieuwe trendcollectie van Levis Ambiance. Naast de capsulecollectie waarvoor Bruno Pieters vier unieke kleuren ontwierp stelde Levis binnen hun trendcollectie vier sferen voor waarvan we nu Hedendaagse romantiek en Klassieke luxe bekijken. We sluiten met deze post ook onze Levis Ambiance winactie stilletjesaan af dus wie mee wil doen rept zich naar de bodem van deze post voor meer informatie.

Levis-ambiance-collectie-12

De Hedendaagse romantiek collectie is veruit onze favoriete van de 4 trendcollecties. De kleuren die we meteen zelf zouden gebruiken zijn Tule, Ivoorbeige, Linnen en Blush.Levis ambiance kleuren 01Levis-ambiance-collectie-12

Deze kleuren combineren perfect met wit. Wie zot is van de Scandinavische stijl zal zich hierin zeker kunnen vinden.

Levis-ambiance-collectie-21

Levis-ambiance-collectie-22

Levis-ambiance-collectie-12

Levis-ambiance-collectie-12

Levis-ambiance-collectie-12

Levis-ambiance-collectie-12

Levis-ambiance-collectie-12

Levis-ambiance-collectie-12

Klassieke luxe is de vierde en laatste trendcollectie. Op het eerste zicht redelijk 'zware' kleuren, maar zoals je op de foto's kan zien werkt het wel als accentmuur in mooie grote ruimtes.

Levis-ambiance-collectie-12

Onze favoriete kleuren uit de Klassieke luxe collectie zijn Wilde orchidee, Theater, Quartz en Leem.Levis ambiance kleuen 02Levis-ambiance-collectie-12

Wie de volledige trendcollectie in het echt wil zien kan nog tot eind mei terecht in het Levis Ambiance House op het Brusselse Brouckèreplein. Er worden ook heel wat workshops gegeven die ferm de moeite zijn, je kan ze allemaal hier bekijken.

Levis-ambiance-collectie-12

Levis-ambiance-collectie-12

Levis-ambiance-collectie-12

Levis-ambiance-collectie-12

Levis-ambiance-collectie-12

Levis-ambiance-collectie-12

Levis-ambiance-collectie-12

Nog meer goed nieuws voor fans van verf en kleur want we mogen twee lezers blij maken met een pakket verf uit de Levis Ambiance collectie. Concreet geven we twee keer 5 potten Ambiance verf weg van 2,5 liter. Dat is 12,5 liter per winnaar oftewel genoeg verf om 125 vierkante meter één laagje mee te verven. Jawadde! Je mag zelf 5 kleuren uitkiezen uit de hele Ambiance collectie dus voor wie van plan was om huis of appartement op te frissen kan dit wel eens heel handig van pas komen.

Levis-give-away-woonblog

Wat moet je doen om te winnen: ga naar woonblog op Facebook, word fan en zeg ons welke trendkleur je favoriete is, ze staan hier allemaal mooi op een rijtje met hun benaming. Zo simpel is het. De give away loopt nog tot zondag 1 juni 2014 om middernacht. Heb je nog vragen? Shoot! Veel succes!

Levis-ambiance-bruno-pieters-collectie-kleuren

Meer info over de Ambiance trendcollectie kan je vinden op levis.info

Levis-ambiance-woonblog