Interieurtrend: beton mag gezien worden

De tijd dat beton enkel voorbehouden was voor de ruwbouw van je woning en erna zo snel mogelijk werd verstopt is voorgoed voorbij. Meer nog, beton is momenteel een van de hotste materialen om in je interieur te halen. Vloeren hadden we al even gezien maar ook muren en zelfs plafonds in beton komen we nu meer en meer tegen. Het is daarnaast ook het ideale materiaal voor keukenwerkbladen of lavabo's in de badkamer want dit veelzijdige materiaal is makkelijk in elke gewenste vorm te gieten. Dus perfect voor maatwerk. 

Beton-interieur-woonblog-01

We konden de laatste maanden ook niet naast de tientallen objecten uit beton kijken die op de interieurmarkt zijn losgelaten. Van vazen tot lampen, zowat alle vormen zien we in het ruwe materiaal passeren. 

Beton-interieur-woonblog-01

Beton-interieur-woonblog-01

Beton-interieur-woonblog-01

Beton-interieur-woonblog-01

Beton-interieur-woonblog-01

Beton-interieur-woonblog-01

Beton-interieur-woonblog-01

Beton-interieur-woonblog-01

Beton-interieur-woonblog-01

Beton-interieur-woonblog-01

Beton-interieur-woonblog-01

Beton-interieur-woonblog-01

Beton-interieur-woonblog-01

Beton-interieur-woonblog-01

Beton-interieur-woonblog-01

Beton-interieur-woonblog-01

Beton-interieur-woonblog-01

Beton-interieur-woonblog-01

Foto's: founterior, archinspire, design-milk, architectureartdesigns, petitemariniere, etsy, heju, pinterest