Onze favoriete Kapaza zoekertjes van de afgelopen maand

Al een tijdje hebben we hier rechts op de blog een banner staan waarin we om de paar dagen het meest interessante vintage zoekertje van Kapaza tonen, gelinkt aan hun gevondenopkapaza.be blog. De moeite om in de gaten te houden als je vintage koopjes wil scoren. Via hun Facebook pagina ben je er het snelste bij als je af en toe je feed in de gaten houdt. In mei passeerden er weer heel wat superleuke spullen waarvan we hier graag onze favorieten met je delen. Klik op de foto's om naar het zoekertje te gaan.

Kapaza-woonblog-01

Kapaza-woonblog-01

Kapaza-woonblog-01

Kapaza-woonblog-01

Kapaza-woonblog-01

Kapaza-woonblog-01

Kapaza-woonblog-01

Kapaza-woonblog-01

Kapaza-woonblog-01

Kapaza-woonblog-01

Kapaza-woonblog-01

Kapaza-woonblog-01

Kapaza-woonblog-01

Kapaza-woonblog-01

Kapaza-woonblog-01

Kapaza-woonblog-01

Kapaza-woonblog-01

Kapaza-woonblog-01