Charles + Ray Eames koopjes op Kapaza

Jullie hebben het misschien al gemerkt dat we hier rechts op de blog een banner hebben staan waarin we om de paar dagen het meest interessante vintage zoekertje van Kapaza tonen, gelinkt aan hun gevonden op kapaza blog. De moeite om in de gaten te houden als je vintage koopjes wil scoren. Om je een idee te geven wat er allemaal te vinden is maakten we hieronder een selectie zoekertjes van ons favoriete ontwerpersduo, Charles + Ray Eames. Om het zoekertje te zien kan je op de foto klikken.

Tweedehands-vintage-eames-bureaustoel-0

Tweedehands-vintage-eames-bureaustoel-0

Tweedehands-vintage-eames-bureaustoel-0

Tweedehands-vintage-eames-bureaustoel-0

Tweedehands-vintage-eames-bureaustoel-0

Tweedehands-vintage-eames-bureaustoel-0

Tweedehands-vintage-eames-bureaustoel-0

Tweedehands-vintage-eames-bureaustoel-0

Tweedehands-vintage-eames-bureaustoel-0

Tweedehands-vintage-eames-bureaustoel-0