We zijn blij!

We zijn blij, dat is nu meestal wel het geval maar dit weekend nog net iets meer. Noem het gerust blijer dan blij.

Woonblog mini woonboek

We zijn blij omdat het mini woonboek er prachtig begint uit te zien nu het twee weken voor de deadline allemaal mooi in zijn plooi begint te vallen en de illustraties van Eva Mouton elke keer weer voor een glimlach op ons gezicht zorgen. Binnenkort komt er zeker een preview.

We zijn blij omdat de eerste leveringen toekomen voor onze gloednieuwe webwinkel waarin we spulletjes gaan verkopen voor de kinderkamer. De winkel zal Wolf en Wolkje heten en wie er als eerste bij wil zijn kan Wolf en Wolkje nu al volgen op Instagram via @wolfenwolkje. De opening is gepland voor oktober en meer nieuws volgt zeker en vast.

Maar we zijn vooral blij dat het goed gaat met Lulu. Het is een pak van ons hart dat Lulu sinds vrijdag weer een toekomst heeft en willen nogmaals iedereen dubbel en dik bedanken voor de talrijke origamiblaadjes en kraanvogels. Jullie zijn echt fantastisch!

En omdat we blij zijn maken we jullie ook graag blij, en dat doen we door dit weekend 10 woonboeken weg te geven op onze Facebookpagina. Zeg er gewoon wat je blij maakt en je maakt kans. De give away loopt tot morgen zondag (7/9/14) om middernacht. Een fijn en vooral blij weekend iedereen!

Woonboek-give-away