Onze favoriete Kapaza zoekertjes van de afgelopen maand

Jullie hebben het zeker al gemerkt dat we hier rechts op de blog een banner hebben staan waarin we om de paar dagen het meest interessante vintage zoekertje van Kapaza tonen, gelinkt aan hun gevondenopkapaza.be blog. De moeite om in de gaten te houden als je vintage koopjes wil scoren. Via hun Facebook pagina ben je er het snelste bij als je af en toe je feed in de gaten houdt. In september passeerden er weer heel wat superleuke spullen waarvan we hier graag onze favorieten met je delen. Klik op de foto's om naar het zoekertje te gaan. 

kinderkamer vintage ladenkast retro

vintage spijlenstoel deens

vintage modulair wandrek

retro vintage tweedehands spoorwegklok

oswald vermaercke dressoir lowboard vintage

Vintage Pastoe bureau Coen de Vries

Deense koperen Pendant lamp

vintage kast

vintage zetel design

vintage oude schoolstoel

Deense salontafel Mogens Kold

Vintage stoelen MEUROP Pierre Guariche kuipstoel