De winnaar van de Levis make-over!

Twee weken geleden hebben we de Visualizer app van Levis uitgetest om virtueel te zien welk kleuren best op onze muren passen. We mochten daarenboven iemand blij maken met een make-over oftewel zoveel verf als je maar nodig had. Het enige wat je hoefde te doen was de Visualizer app uittesten en ons je verfidee doormailen.

Levis-visualizer-app-woonblog-wedstrijd

Er deden weer heel wat mensen mee en daar koos een onschuldige hand (eigenlijk onze eigen hand maar we zijn zo onschuldig als een verse pot Nutella dus dat telt ook) deze winnaar uit:

Levis-visualizer-app-winnaar-woonblog

Proficiat Isabel Heirbaut! Je krijgt van Levis genoeg Eucalyptus verf om je traphal helemaal af te maken! Dankjewel ook aan alle andere deelnemers om mee te doen en aan Levis voor de verf natuurlijk. Wie wil kan de handige Visualizer app van Levis hier downloaden voor Apple en hier voor Android.