Ga met woonblog gratis naar Interieur 2014 en lunch in The Design Pharmacy

Vrijdag gaan de deuren open van Interieur, de tweejaarlijkse hoogmis voor interieur- en designliefhebbers in Kortrijk. Tien dagen lang wordt de stad belegerd door de gigantische beurs en vele andere initiatieven die een frisse kijk geven op wat leeft in de hedendaagse designwereld. We trekken er natuurlijk heen en gaan tien dagen lang live bloggen vanuit Kortrijk.

Interieur-2014

Voor wie ook naar Kortrijk komt hebben we goed nieuws want we mogen 10 duotickets weggeven! Alles wat je daarvoor hoeft te doen is een mailtje sturen naar tom@woonblog.be met als titel 'ik wil naar Interieur 2014'.

Een van de topevenementen naast de beurs is The Design Pharmacy, een tijdelijke plek waar verschillende designbrands als Modular Lighting Instruments, BuzziSpace, Niko, Alessi, Ntgrate, bulthaup en King George tien dagen lang hun kunnen tonen. In The Pharmacy Bar kan je terecht om te lunchen, want een mens kan niet leven van design alleen, en we mogen drie duo lunchen weggeven ter waarde van 50€! Wil je behalve een ticket dus ook nog eens lekker eten op een unieke locatie vergeet het dan zeker niet te vermelden in je mail. Meedoen kan tot woensdag (15/10) om middernacht. Veel succes iedereen en tot in Kortrijk!

UPDATE/ Maar liefst 214 designliefhebbers stuurden ons een mailtje waar we 10 winnaars uit mochten trekken die een duo-ticket voor Interieur 2014 krijgen en dat zijn geworden: Thomas Ameye, Elize Nagels, Vicky Vertongen, Anissa Onkelinx, Daphne Viguurs, Cilia Van Schoorisse en Barbara + Stijn. Deze drie geluksvogels krijgen er nog eens een duolunch bovenop: Nathalie Sys, Dafne Maes en Debbie Andries. Proficiat aan alle tien en tot in Kortrijk!

The-design-pharmacy-interieur-kortrijk