Het mini woonboek is er!

Joepijee het mini woonboek is er! Een jaar na het woonboek zijn we dolblij dat ons nieuwe boek in de winkelrekken ligt. En ook op het grootste boekenfeest van het land, de Boekenbeurs in Antwerpen, is het sinds dit weekend natuurlijk te vinden. We gingen er zondag heen en kijk hoe verbaasd Mona was om ons drietjes daar tegen te komen 🙂

Mini-woonboek-boekenbeurs

We maakten het boek tijdens onze zoektocht naar de ideale kinderkamer voor Mona. Het grootste deel van het mini woonboek bestaat dan ook uit inspirerende kinderkamertjes, in totaal meer dan 30, die we bezochten in België maar ook in Nederland en Engeland. Dit is de cover. Fijn weetje, op de cover van het woonboek stonden we eigenlijk met 3 want Britt was toen 6 maanden zwanger van Mona, op deze cover staan we met 4 want in mei komt er nog een wolkje bij 🙂

Mini-woonboek-boekenbeurs

Het boek noemt dan wel mini maar het is weer een kilo zwaar, heeft een hardcover en 240 pagina's. Speciaal voor de betweters die nu meteen met de vinger in de lucht recht gaan staan zo van "hu wat is er dan mini aan???" hebben we de layout 1mm kleiner gemaakt dan het woonboek :). De illustraties uit het mini woonboek zijn gemaakt door Eva Mouton en ook de typografie in potlood, aquarel en wasco zijn van haar hand en vinden we superprachtig!

Mini-woonboek-01

Mini-woonboek-02

 Hier zijn enkele pagina's uit het boek.

Mini-woonboek-boekenbeurs

Mini-woonboek-boekenbeurs

Mini-woonboek-boekenbeurs

Mini-woonboek-boekenbeurs

Mini-woonboek-boekenbeurs

Mini-woonboek-boekenbeurs

Mini-woonboek-boekenbeurs

Mini-woonboek-boekenbeurs

Mini-woonboek-boekenbeurs

Mini-woonboek-boekenbeurs

Mini-woonboek-boekenbeurs

Mini-woonboek-boekenbeurs

Mini-woonboek-boekenbeurs

Mini-woonboek-boekenbeurs

Mini-woonboek-boekenbeurs

Mini-woonboek-boekenbeurs

Naast de kamertjes tonen we ook een aantal leuke doe-het-zelf projecten voor wie zelf graag aan de slag gaat. Hier zie je er al twee.

Mini-woonboek-boekenbeurs

We nemen je ook mee naar onze favoriete kinderwinkeladresjes in Gent, Antwerpen, Brussel, Leuven, Brugge, Amsterdam en Parijs, en lijsten de leukste kinderwebwinkels op die je gezien moet hebben. 

Mini-woonboek-boekenbeurs

Mini-woonboek-boekenbeurs

Het mini woonboek is vanaf nu overal verkrijgbaar (waar ze boeken verkopen tenminste, dus niet in de slagerij) en je kan het ook gesigneerd en al kopen in onze gloednieuwe kinderwinkel Wolf en Wolkje.