Onze favoriete Kapaza zoekertjes van de afgelopen maand

Jullie hebben het zeker al gemerkt dat we hier rechts op de blog een banner hebben staan waarin we om de paar dagen het meest interessante vintage zoekertje van Kapaza tonen, gelinkt aan hun gevondenopkapaza.be blog. De moeite om in de gaten te houden als je vintage koopjes wil scoren. Via hun Facebook pagina ben je er het snelste bij als je af en toe je feed in de gaten houdt. Vorige maand passeerden er weer heel wat superleuke spullen waarvan we hier graag onze favorieten met je delen. Je kan rechtstreeks naar de zoekertjes gaan door op de foto's te klikken.

Kapaza-woonblog-01

Kapaza-woonblog-18

Kapaza-woonblog-01

Kapaza-woonblog-01

Kapaza-woonblog-01

Kapaza-woonblog-01

Kapaza-woonblog-01

Kapaza-woonblog-01

Kapaza-woonblog-16

Kapaza-woonblog-01

Kapaza-woonblog-17

Kapaza-woonblog-01

Kapaza-woonblog-01

Kapaza-woonblog-01

Kapaza-woonblog-01

Kapaza-woonblog-01

Kapaza-woonblog-01

Kapaza-woonblog-01