Gezellige rommel in een keuken zonder kasten

Je moet maar durven om een keuken te plaatsen zonder kasten. En daarmee bedoel ik kasten met deurtjes waarachter je alle keukenrommel kan verstoppen. Want zoniet kijk je vast en zeker tegen een hoop chaos aan. Maar dat rommelige heeft ook wel zijn charme. Zoals dit voorbeeld van een keukentje in een Zweeds appartement, amper 2,5 meter breed maar wel supergezellig. Van de tegeltjes ben ik helemaal weg en de witte schappen passen eigenlijk wel perfect bij  de lijnenstructuur ervan.

Keuken-scandinavisch-inspiratie-01

De koperen buis aan het plafond met de schijnbaar willekeurig gehangen gloeilampen eraan zijn ook een fijn idee en let op de gigantische lamp boven de eettafel, een pareltje die mooi past bij de zwarte Wegner stoelen eronder.

Keuken-scandinavisch-inspiratie-01

Keuken-scandinavisch-inspiratie-01

Keuken-scandinavisch-inspiratie-01

Keuken-scandinavisch-inspiratie-01

Keuken-scandinavisch-inspiratie-01

Keuken-scandinavisch-inspiratie-01

Keuken-scandinavisch-inspiratie-01

Foto’s: alvhemmakleri.se