Binnenkijken in een design appartement in Ibiza

We kijken al uit naar de zomer en zijn momenteel aan het uitzoeken naar waar we op reis zouden willen gaan. Meestal verblijven we ergens via Airbnb, het online platform waar lokale bewoners hun woning beschikbaar stellen. Deels omdat het ons een authentieker gevoel geeft alsof we er echt wonen, deels omdat je veel meer vierkante meters krijgt voor je geld dan op hotel. Zeker met kinderen is het handig verschillende slaapkamers, een ruime badkamer en een keuken te hebben tegenover de vaak krappe hotelkamers. Sinds we Airbnb gebruiken hebben we al veel leuke plekjes gevonden en hopen er nog veel nieuwe te ontdekken. Eentje waar we zeer graag heen zouden willen gaan is deze parel uit Ibiza. Het appartement ligt in het bekende Las Boas gebouw van Jean Nouvel, tegenover de haven en met zicht op zee.

Ibiza-interior-woonblog-01

De vloer alleen al die zowel in het appartement als het terras ligt is fantastisch en zou ik meteen willen meenemen naar huis. De inrichting is wit en puur om in het niet al te grote appartement toch wat ruimtegevoel te creëren en vooral de architectuur zijn werk te laten doen. Het appartement kan je hier bekijken op Airbnb. Wie nog leuke kindvriendelijke logeerplekjes kent op Ibiza mag ze altijd doorgeven 🙂

Ibiza-interior-woonblog-01

Ibiza-interior-woonblog-01

Ibiza-interior-woonblog-01

Ibiza-interior-woonblog-01

Ibiza-interior-woonblog-01

Ibiza-interior-woonblog-01

Ibiza-interior-woonblog-01

Ibiza-interior-woonblog-01

Ibiza-interior-woonblog-01

Ibiza-interior-woonblog-01

Ibiza-interior-woonblog-01

Foto’s: Airbnb