Binnenkijken in een een strakke woning vol kleurrijk behang

Behang is weer helemaal in van nooit weg geweest en voor wie meteen denkt dat het enkel past in oudbollige retro interieurs hebben we net een mooi modern en strak huis gespot waar behang de hoofdrol in speelt. Het kan ook moeilijk anders want het huis is van Eline Rousseau, ontwerpster en interieurstyliste maar vooral bezieler van het Belgische merk Roomblush.

Roomblush-behang-wallpaper-interieur-01

Geel als accentkleur zien we de laatste tijd meer en meer en we zijn er helemaal fan van. Zeker in rustige witte Scandinavische interieurs geeft het een warme toets om enkele details of een accentmuurtje in het geel te steken zoals Eline deed met de achterwand van de kast op de foto hierboven. Iets wat we gaan onthouden voor ons eigen interieur.

Roomblush-behang-wallpaper-interieur-01

Roomblush-behang-wallpaper-interieur-01

Roomblush-behang-wallpaper-interieur-01

Roomblush-behang-wallpaper-interieur-01

Roomblush-behang-wallpaper-interieur-01

Roomblush-behang-wallpaper-interieur-01

Roomblush-behang-wallpaper-interieur-01

Roomblush-behang-wallpaper-interieur-01

Roomblush-behang-wallpaper-interieur-01

Roomblush-behang-wallpaper-interieur-01

Roomblush-behang-wallpaper-interieur-01

Roomblush-behang-wallpaper-interieur-01

Roomblush-behang-wallpaper-interieur-01

Roomblush-behang-wallpaper-interieur-01

Foto’s: Stefanie Faveere