Nieuw: Foarm pegboard wandsystemen

De pegboard wandsystemen zijn niet weg te slaan van Pinterest. Wie handig is kan er zelf eentje in elkaar knutselen, wie wat minder handig is kan ze in het buitenland bestellen (lees dure shipping kosten) maar daar is nu gelukkig verandering in gekomen want sinds kort is er een Belgisch bedrijf die ze ook produceert. En het mag gezegd ze zien er fantastisch mooi en kwalitatief uit. Er zijn heel wat verschillende modellen om uit te kiezen en de combinaties zijn dan ook oneindig. Neem zeker eens een kijkje op de site van Foarm om meer te ontdekken.

Pegboard-kopen-belgie-10

Pegboard-kopen-belgie-01

Pegboard-kopen-belgie-01
Pegboard-kopen-belgie-01
Pegboard-kopen-belgie-01
Pegboard-kopen-belgie-01
Pegboard-kopen-belgie-01
Pegboard-kopen-belgie-01
Pegboard-kopen-belgie-01
Pegboard-kopen-belgie-01

Foto’s: Foarm