We verkopen ons huis in Antwerpen!

Vorige week kochten we een nieuw huis midden in het groen ver buiten de stad. Daarom stellen we nu ons huis in Antwerpen te koop!

Het huis ligt in 2018 en voor wie dit niks zegt, dat is vlak aan het Groen Kwartier, daar waar The Jane zit, maar ook PAKT met een gigantische dakboerderij en een sfeer alsof je in Brooklyn zit. Twee straten van ons huis ligt ook Fosbury & Sons, De Koninck brouwerij met veel leuke foodstores en de grootste Albert Heijn van Antwerpen. Groen vind je in het Groen Kwartier om de hoek en nog dichterbij ligt de mooiste plantenwinkel ‘t stad The Plant Corner. Wie met de auto richting Gent of Brussel wil zit binnen de 6 min op de E19 of E17. Parkeren doe je makkelijk voor de deur in het weekend of in de week tot 19/20u. Erna sta je nooit verder dan 150m. Berchem station ligt op 4min fietsen, de Groenplaats op 10min.

Het huis zelf is in 1901 gebouwd en recent volledig gerenoveerd. Eigenlijk wonen we in een nieuwbouw woning met een oud jasje. Alle ruimtes hebben vloerverwarming (leve blote voetjes) en parket. De keuken en badkamer zijn volledig nieuw. Alles is overdreven goed geïsoleerd met als resultaat een EPC van 134kWu/m2 oftewel een heel laag verbruik. Leuk aan dit huis is dat het op een hoek ligt waardoor je meer lichtinval hebt met ramen langs 3 zijden. Het zicht mag er ook wezen want ondanks dat het huis in de stad ligt kijk je door alle ramen op groene bomen (tenzij in de winter, maar de huizen aan de overkant van de straat mogen er ook best wezen).

Op het gelijkvloers ligt een ruime hal, twee slaapkamers, een apart toilet en een een ruime berging met plaats voor wasmachine en droogkast. Op de eerste verdieping ligt de woonkamer met aansluitend de eetruimte, keuken en klein terras (wel groot genoeg voor een supergrote vijgenboom). De keuken is nieuw, de toestellen zijn van SMEG, het keukentablet is van marmer en er is gigantisch veel kastruimte. Op de tweede verdieping ligt een hele grote slaapkamer van aansluitend een bad en inloopdouche. Er is ook nog een apart toilet en daktuintje. Het huis is volledig onderkelderd met een ruimte die droog en hoog genoeg is om er nog een mooie woonruimte van te maken. Nu gebruiken we het om boeken en andere rommel op te slaan. Meer info over ons huis kan je hier vinden op Immoweb.

Je kan het zoekertje hier vinden voor meer info of een afspraak om het te bezichtigen.