Leuk idee: verfstickers van Wonderwalls

Het boek van ‘Wonderwalls‘ heb je zeker al zien passeren. Wie zelf thuis aan de slag wil om een muur heerlijk op te fleuren kan nu aan de slag met de handige Playground verfstickers van Wonderwalls in samenwerking met Colora.

Anders dan muurstickers, kan je verfstickers inkleuren met verf. Het proces is vergelijkbaar met schilderstape die je overschildert en verwijdert eenmaal de verf is opgedroogd. De techniek is handig, omdat je helemaal niet nauwkeurig te werk hoeft te gaan en de kleuren kies je helemaal zelf. Je kan de stickers ook op het raam, de kast, het plafond of de vloer kleven, zolang de ondergrond proper en glad is.

Zo ziet het eindresultaat eruit:

Een heel leuk idee voor wie zelf creatief aan de slag wil gaan met bestaande illustraties en een beetje tekenhulp. Hier zijn enkele voorbeelden, de volledige collectie kan je op de website van Colora terugvinden.