Ikea brengt met Sarah Andelman van Colette de nieuwe FÖRNYAD collectie

Sinds Sarah Andelman de deuren heeft dicht gedaan van haar iconische conceptstore Colette in Parijs heeft ze niet stil gezeten. Zo ontwierp ze samen met de bevriende designer Craig Redman een nieuwe collectie voor Ikea die zich deze keer op studenten richt. Onder de naam FÖRNYAD brengen ze een reeks gelimiteerde objecten met het speels figuurtje Darcel Dissapoints als hoofdrolspeler.

Zo vind je onder andere de LED-bureaulamp met draadloos opladen, een tapijt, wandhaakjes, bijzettafel en een kleurrijke update van de KLIPPAN sofa cover en FRAKTA zak. Naast deze vrolijke items voor het interieur, heeft Darcel Disappoints ook een reeks handige accessoires ontworpen. Daarbij werd de iconische IKEA FRAKTA tas in een trendy jasje gestoken. Maar ook de FÖRNYAD rugzak, tablet hoes, pennenzak en portefeuille maken deel uit van de collectie. Dit alles is vanaf juni bij Ikea verkrijgbaar en zoals steeds met de limited edition collecties wacht je er best niet te lang mee om je bezoekje te plannen. Hieronder alvast een voorsmaakje van onze favoriete items uit de collectie.