IKEA opent pop-up in centrum Leuven

We mochten een kijkje nemen in de nieuwe pop-up die IKEA volgende maandag opent in Leuven. Deze staat volledig in het teken van een goede nachtrust en daar zijn we helemaal voor te vinden!

Je kan er uiteraard de laatste nieuwe slaapkamertrends ontdekken maar evengoed workshops volgen waarin experts tips & tricks delen om je slaapkwaliteit te verbeteren.

Een goede nachtrust gaat verder dan een ergonomisch kussen en een kwaliteitsvolle matras en dat hebben ze bij Ikea goed begrepen want ook comfort, licht, geluid en temperatuur hebben invloed op je slaap. Hoe je dat in je eigen huis perfect kan toepassen kom je allemaal te weten in de pop-up.

In de pop-up biedt IKEA  dan ook advies en producten die kunnen helpen om de slaapkwaliteit voor iedereen te verbeteren. Zo kan je ter plaatse kiezen uit zo’n 150 producten en accessoires uit het slaapkamerassortiment, gaande van nachtlampjes, verduisterende gordijnen, geluidsdempende muurbekleding, kussens, dekentjes… om meteen mee te nemen. Grotere meubels, zoals bedframes, matrassen en kasten, kunnen in de pop-up besteld worden voor thuislevering binnen 1 à 2 werkdagen.

De IKEA pop-up in Leuven is geopend vanaf maandag 9 september. Iedereen kan in de Bondgenotenlaan 54 in Leuven terecht van maandag tot zaterdag tussen 10.00 en 18.00 uur.