Handig foto’s op je muur hangen met de printiles

Net zoals waarschijnlijk heel veel mensen nemen we vaak foto’s die wanneer ze eenmaal genomen zijn op een harde schijf belanden om vergeten te worden. Daarom hebben we het plan om in ons nieuwe huis heel wat meer foto’s op te hangen en zijn we momenteel op zoek naar een leuke manier om dat te doen.

Een mooie manier om een fotomuur te maken is met het printile systeem van Wanapix. Dat is zoals het woord al doet vermoeden een soort vierkante tegel waarop je foto geprint is. Niet van steen uiteraard maar van een soort foam gemaakt. Zeker voor wie het graag wat strakker heeft in het interieur lijkt het een mooie minimalistische manier om van je foto’s te kunnen genieten zonder veel gedoe met kaders. Het vierkante formaat van de tiles oogt mooi, zeker wanneer er verschillende bij elkaar worden geplaatst. De grootte is 20cm op 20cm dus voor wie regelmatig foto’s neemt via Instagram is het vierkante formaat heel dankbaar.

Wie het wat speelser wil kan de tiles ook verkrijgen in een zeshoekige of ronde vorm. 

De tiles zijn licht van gewicht en op te hangen met een bijgeleverde tape. Zo voorkom je dat je in je muur moet boren.

Wat we meteen ook als idee hadden is om bijvoorbeeld een printile te laten bedrukken met een leuke foto van een van de kindjes om deze aan hun kamerdeur te hangen. Of onderstaand voorbeeld waarbij er foto’s en tekst worden gecombineerd, eindeloos veel mogelijkheden dus.

Toen we op dezelfde website nog even verder gingen piepen kwamen we nog heel wat leuke ideetjes tegen. Zo kan je naast de voor de hand liggende dingen zoals een mok of kalender ook bijvoorbeeld een douchegordijn laten maken met een eigen foto of ontwerp erop.

Of wat dacht je van een gepersonaliseerde deurmat?

Ideetjes genoeg om die vele foto’s een leuke plek in huis te geven! Alle items kan je vinden op de website van wanapix.