8 webshops waar je wel nog kan interieurshoppen

Omdat we allemaal noodgedwongen thuis zitten en het dan maar beter een beetje gezellig kunnen maken. Omdat winkels noodgedwongen gesloten zijn maar vooral omdat deze nu elke aankoop dubbel en dik kunnen gebruiken lijsten we onze favoriete interieurwinkels op waar je nog steeds via hun webshop kan bestellen.

Gestart als pionier die Scandinavisch design naar België bracht is het assortiment van Espoo intussen een pak breder geworden. Centraal in de selectie staan puurheid, natuurlijke materialen, mooie details, craftsmanship en vooral ook lichte ontwerpen. Daarbij weten ze als geen ander een uitgebalanceerde mix te brengen van gevestigde én nieuwe merken.

Bij L’amuzette in Gent springen we altijd graag binnen om nieuwe leuke interieur spulletjes te ontdekken en hun webshop hoeft daar zeker niet voor onder te doen. De gezellige babbel is er online dan wel niet maar aan originele items voor je huis alvast geen gebrek.

The Plant Corner lag in Antwerpen om de hoek waar we woonden maar we zouden er gerust voor naar de andere kant van het land gaan want hier hebben ze de beste selectie planten en accessoires voor wie van groen houdt. Gelukkig hebben ze ook een webshop voor wie de komende weken het huis niet uit kan en bijvoorbeeld een terrarium of hun bekende airplants in huis wil halen..

Ook bij Goûts et Couleurs in Brugge zitten ze niet stil want je kan hun prachtige selectie via de webshop bestellen en daar rekenen ze je momenteel geen verzendkosten voor aan. Wie houdt van pure, warme en natuurlijke materialen van hoofdzakelijk Nederlandse en Scandinavische origine, is bij Goûts et Couleurs aan het juiste adres.

Een van de grooste selecties interieurmerken vinden we steeds op de webshop van Mister Design. Hier kan je alle gevestigde merken mooi op een rijtje terugvinden van Vitra tot Ligne Roset en Hay.

Piet Moodshop is dé Gentse cadeautjeswinkel waar we vaak stiekem ook wel cadeautjes voor onszelf kopen. Misschien is het wel een goed idee om de komende weken al eens te gaan rondneuzen om kerstcadeautjes te vinden nu er nog voldoende keuze en tijd is om de mooiste items te scoren.

Bij My Ex Boyfriend vinden we altijd wel een nieuw origineel interieur accessoire en net zoals ze op hun webshop aangeven is het inderdaad best wel een mooi idee om in deze tijden iemand anders te verrassen met een fijn cadeautje om het thuis iets leuker te maken.

Voor fans van Vitra is Designcollectors zowat het walhalla. Ze hebben dan ook de grootste collectie designklassiekers van Europa en bieden naast Vitra ook onder andere de prachtige collecties van Knoll, Thonet en Santa & Cole aan.

Ken je zelf nog een leuke interieurwinkel waar je momenteel nog kan webshoppen, laat het dan gerust weten dan vullen we ons lijstje aan!