Nieuwe lockerkasten met een vintage feel

Door hun populariteit kom je ze niet meer zo vaak tegen op rommelmarkten of vintage beurzen maar voor wie fan is van lockerkasten hebben we een meer dan leuke plek gevonden. Bij Giga Meubel hebben ze een heel assortiment nieuwe kasten in zowat alle soorten en modellen, van nachtkastjes tot tv-kasten, de klassieke lange lockers of een met legplanken geïntegreerde boekenkast, voor wie van de industriële stijl houdt zowat het walhalla. De kasten zijn volledig uit één stuk gemaakt van massief staal dus hoeven ze zeker niet onder te doen voor vintage modellen, en bovendien zijn ze een pak beter geprijsd. Zelf zijn we heel hard fan van de wit gelakte modellen zoals de locker met zes vierkante vakjes of de nachtkastjes. Fijn detail: de kasten komen vaak in een uitvoering met links of rechts opendraaiende deuren. Bij een nachtkastje is het bijvoorbeeld fijn om langs elke zijde van het bed een kastje te zetten wat opendraait met de opening naar het bed zodat je geen vreemde manoeuvres moet uitvoeren om er iets uit te halen. Hieronder een selectie die we leuk vonden, meer lockerkasten kan je ontdekken op de website van Giga Meubel.

Nachtkast Dex metal

Tv-locker Lara zwart

6 Locker wit

Nachtkast Dex wit

Tv-meubel Dex wit small

Industriële Boekenkast groot wit

Industriële Boekenkast groot wit

Lockerkast Sisley wit

Industriële lockerkast

Locker New Vintage 6-deurs Metal

Locker Heart Of Steel wit

Industriële Boekenkast groot zwart