Astére behang bij Coloredwalls

De Nederlandse designwinkel MisterDesign heeft er sinds kort een klein zusje bijgekregen die zich enkel en alleen op behang richt. Coloredwalls heeft dan ook een prachtige selectie luxe behang in huis om je ruimte net die extra touch te geven. Zelf zijn we al heel lang fan van de motieven van Cole & Son en Ferm Living, maar naast deze toppers hebben ze ook andere unieke merken zoals het Asteré behang waar we graag een blogpostje over maken.

De werkwijze van Asteré is vrij atypisch want ze nodigen hedendaagse kunstenaars uit om hun driedimensionaal werk te vertalen naar artistieke vlakke behangcreaties. Het resultaat bestaat uit een unieke reeks muurdecoraties die de term behang ver overstijgen. Hier zijn onze favorieten.

Eén van hun kunstzinnige behangsoorten is het abstracte Archetype behang. De prachtige eigentijdse kleuren zorgen voor een warme sfeer en door de architecturale diepte die gecreëerd is lijkt het soms net alsof je zo het behang in kunt lopen.

Het Promenade behang moet niet onderdoen voor een kunstwerk waarmee je zowel een hele muur kan vullen maar gerust ook in afgebakende vlakken zoals hieronder getoond kan werken.

Lit de Parade is een mooi grafisch behang wat van veraf een ritmische structuur weergeeft en dichtbij verbluft door de detaillering waarbij het lijkt alsof de tekening geen gedrukt behang is maar rechtstreeks op de muur is geschilderd.

Hou je van a splash of color dan is Silk Scarf een mooie keuze met zijn uitbundige uitvergrote vormen. Zeker voor een accentmuur een keuze met attitude.

Wie het liever rechtlijniger ziet gaat misschien zijn gading vinden met het Rhythm behang. Vooral in hoge ruimtes kan je de ruimtelijkheid ervan nog meer verhogen dankzij dit gigantische lijnenspel.

Het Ofrèvrerie textielbehang is een geel behang met een bovenlaag van textiel en een onderlaag van vlies. Daarmee heeft dit behang het uiterlijk van textielbehang, maar het gemak van vliesbehang. Met zijn rijke structuur en zachte aanraking kan het bovendien een mooie dieptewerking aan de muur geven.