Nieuwe posters in huis

Nu ons huis meer en meer af begint te raken kunnen we het stilletjes aan ook beginnen decoreren. Daarom kwam deze samenwerking met Desenio meer dan geroepen. Vanuit Stockholm zijn ze in 2010 gestart met hun webshop waarin ze kunstposters aanbieden aan heel toegankelijke prijzen wat meteen een succes werd want ondertussen verdelen ze deze al in maar liefst 33 landen.

Omdat we heel wat ramen hebben en de overige muren kastruimte bevatten hebben we niet zo veel plek om deze te decoreren dus was het even zoeken wat we waar konden hangen. Binnen het gigantische aanbod van Desenio vonden we een uitgebreide reeks met prachtige fotobeelden uit Ijsland waar we heel wat fijne herinneringen aan hebben. Daaruit kozen we deze poster waarop de bergformaties in Landmannalaugar zijn afgebeeld.

Het leuke aan de website is dat je wanneer je een specifieke poster wil bestellen je dit kan doen in heel wat verschillende formaten waardoor je op basis van waar je deze wil hangen, de perfecte maat kan kiezen.

Ook bijpassende kaders kan je op Desenio vinden en dat in zowel wit of zwart, goud- of zilverkleurig en enkele houtsoorten. De poster van Landmannalaugar staken we in een houten kader van 70 bij 100 cm in eik die niet alleen past bij het beeld maar ook perfect past bij de houten Wishbone chairs die in dezelfde ruimte staan.

Daarnaast bestelden we ook nog een kleinere poster van 50 bij 70 cm die ook uit de Ijsland reeks komt. Hierop zie je een typisch Ijslands huis in een prachtige omgeving, een poster die ons meteen doet wegdromen.

Ook deze poster uit Ijsland staken we in een houten kader in eik wat perfect past bij de inhoud en kleurtinten die in de foto aanwezig zijn.

Waar we zelf heel tevreden over waren is de kwaliteit van de posters en dan zowel van het ongestreken premium papier wat door zijn dikte van 200g heel kwalitatief aanvoelt en het drukwerk zelf waar niks op aan te merken valt, zelfs wanneer je er met je neus op zit.

We kozen ook nog een derde poster die ons deze keer naar een ander deel van de wereld brengt. Deze viel ons meteen op door een heel mooie cadrage van de typische New Yorkse façades die ondanks hun drukte allemaal dezelfde kleurtint hebben waardoor het weer een mooi geheel is.

Deze poster bestelden we in het formaat van 50 bij 70 cm maar plaatsten we in een kader van 70 bij 100 cm waarbij we meteen ook een passe-partout bestelden om het geheel mooi af te maken. Dit geeft de afbeelding meer ademruimte en zuigt je bij het passeren naar de façades toe om van dicht alle details op te nemen. Voor de kader kozen we een houten kader met witte afwerking.

Zin om je huis zelf een nieuwe toets te geven met de prachtige posters van Desenio? Dan bieden we je met heel veel plezier een kortingscode aan van maar liefst 25% korting! Gebruik de code WOONBLOG in je winkelmandje om ervan te kunnen genieten. De code is geldig tot en met 27/8/20 om middernacht. De code geldt niet op kaders, handpicked & gepersonaliseerde posters.

Deze blogpost is een samenwerking met Desenio en is volledig geschreven op basis van onze persoonlijke ervaring ervan.