Kinderkamer behang dat gezien mag worden

Kinderkamers wat karakter en pit geven kan makkelijk met behang. En de design lovers hoeven daar vandaag de dag zeker niet meer van te gruwelen want ook kinderkamer behang mag best wel gezien worden. Zeker omdat veel behangmerken begrepen hebben dat de ontwerpen best wat tijdlozer of liever leeftijdlozer kunnen zijn waardoor de kindjes er langer plezier aan hebben.

Ferm Living is al jaren een van de trendsetters wat behang voor kinderkamers betreft. En vaak kan je hun motieven zelfs buiten de kinderkamer een plek geven. Zoals dit Dot behang, speels maar toch minimalistisch mooi.

Of voor wie graag Dieren behang ziet is er ook van Ferm Living dit Horse behang.

Nog een leuke met diertjes is het Koala behang.

En wie niet kan kiezen uit alle dieren maar een hele beestenboel in huis wil uitnodigen kan meteen voor het Safari behang gaan.

Een klassieker uit de Ferm Living collectie is dit Harlequin behang. Eentje wat we ook jarenlang in de kinderkamer hebben gehangen. Je ziet het moeilijk op de foto maar het motief lijkt er net op geschilderd, met kleine imperfecties die het net zijn karakter geven.

Het Nederlandse merk KEK Amsterdam heeft dan weer enkele hele grote illustraties die je als fotobehang op de kinderkamer muur kan hangen. Zoals deze Ride my bike van Fiep Westendorp.

Of deze Karaoke tiger waarmee je meteen sfeer en ambiance in de kinderkamer brengt. 

Ook dit Riding the whale fotobehang vonden we een pareltje die voor zo’n grote illustratie ook best wel rustig oogt.

Wie fan is van blauw behang in de kinderkamer kan het ook hogerop zien met dit wondermooie Moon behang van Ferm Living.

En binnen hetzelfde thema heeft Ferm Living ook dit Half moon behang. Ook weer een motief wat zelfs tot de tienerjaren en ver daarna mooi en niet té kinderlijk blijft.

Meer kinderkamer behang kan je vinden in de luxe behang webwinkel Coloredwalls.