IKEA opent DELAKTIG GALLERY in Brussel

Op 7 februari 2018 lanceren IKEA en Tom Dixon een bank onder het concept DELAKTIG, een samenwerking die in vele opzichten vernieuwend is. Wie de bank wil ontdekken voor ze in de winkels komt kan dat vanaf vandaag tot 31 januari in de DELAKTIG GALLERY BY IKEA in de Dansaertstraat 90 in Brussel.

In tegenstelling tot de traditionele aanpak van sofaontwerp en -productie wordt het DELAKTIG onderstel op industriële wijze vervaardigd. Waar traditionele banken bestaan uit veel hout en spaanplaat, is het frame deze keer gemaakt van geëxtrudeerd aluminium waarin 40 procent gerecycleerd materiaal verwerkt is. Het duurzame materiaal is niet enkel mooi, maar ook vederlicht en slijtvast.

De DELAKTIG GALLERY BY IKEA kan je vinden in de Antoine Dansaertstraat 90 in Brussel. De galerij kan je bezoeken tussen 13 en 31 januari van dinsdag tot en met vrijdag tussen 13u -18u en zaterdag van 11u – 18u.